Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers zich prettig en veilig voelen in het winkelcentrum, is het met ingang van 1 augustus 2021 verboden om (elektrische) fietsen, bromfietsen en scooters mee te nemen in het winkelcentrum. Tussen maandag 26 juli en vrijdag 30 juli a.s. worden de fietsenrekken definitief uit het winkelcentrum verwijderd. De fietsenrekken worden verplaatst naar buiten, waar ze in de buurt van de beide entrees van de passages worden geplaatst.

Het verbod om (brom)fietsen en scooters mee te neme in het winkelcentrum is vanaf maandag 26 juli 2021 duidelijk zichtbaar aangebracht op beide entrees.

Ook naast de entrees van de supermarkten (zoals hier bij de PLUS) mogen met ingang van 1 augustus 2021 geen fietsen meer worden gestald

Huisregels
Het verbod maakt deel uit van de huisregels die vanaf deze datum voor het gehele winkelcentrum gelden. Ook deze huisregels zijn op maandag 26 juli 2021 zichtbaar aangebracht bij de beide entrees van het winkelcentrum. Maar natuurlijk kunt u ze ook hieronder nalezen: