Op maandag 22 januari a.s. wordt begonnen met werkzaamheden aan de entreedeuren van het winkelcentrum. De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van de drempels en de technische installaties. Natuurlijk moeten het werk veilig kunnen worden gedaan, maar moet ook het winkelcentrum goed bereikbaar blijven. Daarom zullen de ingangen van de passages afzonderlijk van elkaar circa twee dagen dicht zijn. Zo ziet de planning eruit:

Entree zijpassage (nabij Gall & Gall)
Maandag 22 januari a.s.

Entree zuid (nabij Plus)
Dinsdagmiddag 23 januari a.s. en woensdagochtend 24 januari a.s.

Entree noord (nabij Albert Heijn)
Donderdag 25 januari a.s.

Einde werkzaamheden
Naar verwachting worden de werkzaamheden op vrijdag 26 januari a.s. aan het eind van de middag afgerond. Mocht het werk toch iets uitlopen, dan blijven alle entrees op zaterdag en zondag gewoon open en wordt het werk pas op maandagochtend weer hervat.

Aanpassing schuifdeuren
Op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari a.s. zal de installateur van de deurautomaten werkzaamheden aan de geleiders van de schuifdeuren uitvoeren. Ook hiervoor zullen de entrees – afzonderlijk van elkaar – gedurende enige tijd niet open zijn om de veiligheid te waarborgen. Zodra het kan, zullen de entrees weer worden vrijgegeven.