Winkelaanbod

AANTREKKELIJK VOOR ONDERNEMERS

Winkelcentrum Tolberg is in de periode 2022-2024 herontwikkeld tot een aantrekkelijk wijkwinkelcentrum. Hierbij zijn volop mogelijkheden gecreëerd voor het versterken van het huidige aanbod met ontbrekende branches die écht iets moois toevoegen aan Tolberg. Dit heeft eind 2022 al geresulteerd in de komst van Kruidvat.

Daarnaast zoeken we voor Tolberg naar ambitieuze zelfstandig ondernemers die in het winkelcentrum een zaak willen beginnen op het gebied van bijvoorbeeld groenten en fruit, vis-en kipspecialiteiten, reformproducten, textiel, rijwielen, huishoudelijke artikelen, speelgoed, een opticien en daghoreca.

Je eigen franchisezaak beginnen?
Diverse landelijke franchiseformules in uiteenlopende branches hebben al interesse getoond en zoeken enthousiaste franchisenemers voor Tolberg. Grijp jij die kans met twee handen aan? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij brengen je graag in contact met een franchiseformule in de branche van jouw voorkeur!

 

Aantrekkelijk ondernemersklimaat

Winkelcentrum Tolberg maakt deel uit van de hoofdwinkelstructuur van Roosendaal en heeft een belangrijke boodschappenfunctie. De sterkste trekkers zijn Albert Heijn (circa 1.550 m²) en PLUS (circa 1.450 m²). Deze full-service supermarkten zijn aan weerszijden van het winkelcentrum gesitueerd, wat de doorstroom van winkelend publiek ten gunste van de overige winkeliers bevordert. Middenin de hoofdpassage is bovendien sinds 2022 een Kruidvat gevestigd. De binding met de wijk is groot doordat de meeste winkelunits door lokale ondernemers worden bezet. Het winkelcentrum heeft een actieve winkeliersvereniging die regelmatig leuke activiteiten voor klanten organiseert.

Plattegrond Tolberg per 09-04-2024

Te huur in winkelcentrum Tolberg

Tolbergcentrum 140 (65 m²)
Tolbergcentrum 144 (256 m²)
Tolbergcentrum 154 (288 m²)

IN OPTIE
Tolbergcentrum 136
Tolbergcentrum 156

LET OP: winkelunit 154 kan naar wens worden opgesplitst in 2 separate winkelunits. 

Overige voorzieningen

Tolbergcentrum 180 | Gemeentelijke gymzaal (op de verdieping)

Funda in Business

Informeer bij de makelaars naar de actuele beschikbaarheid. Of raadpleeg voor meer informatie onze presentatie op Funda in Business!

Verhuurinformatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Suijkerbuijk Bedrijfs Onroerend Goed
(0165) 54 12 19
info@suijkerbuijk-bog.nl

 

Be Retail Vastgoedadvies
(06) 45 45 00 34
info@be-retail.nl

 

Verzorgingsgebied

Het primaire verzorgingsgebied van winkelcentrum Tolberg wordt gevormd door de gelijknamige woonwijk Tolberg, gelegen aan de zuidoostkant van Roosendaal. Het secundaire verzorgingsgebied beslaat met name de twee oostelijk van de spoorlijn gelegen buurten van de woonwijk Groot-Kroeven: Minnebeek-De Krogten en Kroeven. Daarnaast zijn de bewoners van de overige buurten van Groot-Kroeven voor de dagelijkse boodschappen deels op winkelcentrum Tolberg aangewezen.

De wijk Tolberg omvat ongeveer 4.800 woningen – waarvan bijna 80% in het koopsegment – en telt ruim 12.000 inwoners. Meer dan 70% daarvan is jonger dan 55 jaar, ruim 30% is zelfs jonger dan 25 jaar. Met bijna 2.200 meerpersoonshuishoudens met kinderen is Tolberg bovendien met afstand de meest kinderrijke wijk van de stad. Ook het besteedbaar inkomen per huishouden ligt beduidend hoger dan het gemiddelde voor de gehele gemeente Roosendaal.

Resultaten bezoekersenquêtes

Sinds 3 februari 2023 stond in winkelcentrum Tolberg gedurende een halfjaar enquêtezuil van onafhankelijk onderzoeksbureau Locatus. Via deze zuil konden bezoekers hun mening geven over diverse onderwerpen met betrekking tot het winkelcentrum. Als eigenaar van het winkelcentrum gebruikt WP Retail Invest de resultaten van dit doorlopende onderzoek om beter op de wensen en behoeften van de bezoekers van het winkelcentrum te kunnen inspelen.

In de eerste drie maanden van het onderzoek namen maar liefst 1.920 respondenten deel aan de enquête. Hiervan vulden er 1.337 (53%) de enquête volledig in. Enkele belangrijke resultaten:

  • 48% van de respondenten raadt een bezoek aan Tolberg actief aan
  • 73% van de respondenten vindt de herontwikkeling van Tolberg een verbetering
  • 39% van de respondenten bezoekt winkelcentrum sinds de verbouwing vaker
  • 28% wil graag een uitbreiding van het aantal winkels en hoopt op een spoedige opvulling van de beschikbare winkelunits