Winkelaanbod

AANTREKKELIJK VOOR ONDERNEMERS

Door winkelcentrum Tolberg op te waarderen tot wijkwinkelcentrum, ontstaan mogelijkheden voor versterking van het huidige aanbod met ontbrekende branches. Het winkelcentrum biedt met name kansen op het gebied van groenten en fruit, vis, reformproducten, persoonlijke verzorging (drogist), een textielsupermarkt, dierbenodigdheden, huishoudelijke artikelen, speelgoed, een opticien en daghoreca.

 

Aantrekkelijk ondernemersklimaat

Winkelcentrum Tolberg maakt deel uit van de hoofdwinkelstructuur van Roosendaal en heeft een belangrijke boodschappenfunctie. De sterkste trekkers zijn Albert Heijn (circa 1.550 m²) en PLUS (circa 1.450 m²). Deze full-service supermarkten zijn aan weerszijden van het winkelcentrum gesitueerd, wat de doorstroom van winkelend publiek ten gunste van de overige winkeliers bevordert. De binding met de wijk is groot doordat de meeste winkelunits door lokale ondernemers worden bezet. Het winkelcentrum heeft een actieve winkeliersvereniging die regelmatig leuke activiteiten voor klanten organiseert.

Te huur in winkelcentrum Tolberg

Tolbergcentrum 140 (121 m²)
Tolbergcentrum 144 (279 m²)
Tolbergcentrum 148 (110 m²)
Tolbergcentrum 150 (109 m²)
Tolbergcentrum 154 (281 m²)
Tolbergcentrum 156 (114 m²)
Tolbergcentrum 174 (135 m²)

(*) Let op: informeer bij de makelaars naar de actuele beschikbaarheid.

Overige voorzieningen

Tolbergcentrum 180 | Gemeentelijke gymzaal (op de verdieping)

a De Bergspil
b OBS De Rietgoor

Verhuurinformatie

Neem voor meer informatie contact op met:

MVGM Bedrijfsmakelaars Breda
(088) 432 46 85
bedrijfsmakelaars.breda@mvgm.nl

 

Suijkerbuijk Bedrijfs Onroerend Goed
(0165) 54 12 19
info@suijkerbuijk-bog.nl

Verzorgingsgebied

Het primaire verzorgingsgebied van winkelcentrum Tolberg wordt gevormd door de gelijknamige woonwijk Tolberg, gelegen aan de zuidoostkant van Roosendaal. Het secundaire verzorgingsgebied beslaat met name de twee oostelijk van de spoorlijn gelegen buurten van de woonwijk Groot-Kroeven: Minnebeek-De Krogten en Kroeven. Daarnaast zijn de bewoners van de overige buurten van Groot-Kroeven voor de dagelijkse boodschappen deels op winkelcentrum Tolberg aangewezen.

De wijk Tolberg omvat ongeveer 4.800 woningen – waarvan bijna 80% in het koopsegment – en telt ruim 12.000 inwoners. Meer dan 70% daarvan is jonger dan 55 jaar, ruim 30% is zelfs jonger dan 25 jaar. Met bijna 2.200 meerpersoonshuishoudens met kinderen is Tolberg bovendien met afstand de meest kinderrijke wijk van de stad. Ook het besteedbaar inkomen per huishouden ligt beduidend hoger dan het gemiddelde voor de gehele gemeente Roosendaal.