Naast Peet’s Bloemenshop en De Kaasgraaf zullen in de week van 25 oktober de staalconstructies voor nieuwe winkelruimten worden geplaatst. Begin november worden vervolgens de dakplaten en de dakbedekking aangebracht. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden zal op het plein tegenover Albert Heijn een bouwkraan worden geplaatst. Tijdens de werkzaamheden blijven alle winkels én de beide passages veilig bereikbaar.

Start bouw pleingebouw
Vanaf 8 november begint de aannemer met het plaatsen van de staalconstructie van het nieuwe pleingebouw. Dat is een meevaller, want eerder werd nog gemeld dat hiermee pas begin december zou kon worden begonnen. De bouw van de staalconstructie neemt naar verwachting zo’n twee weken in beslag. Spannend, want daarna zullen de contouren van het pleingebouw goed te zien zijn! Tot slot zal half november ook al worden begonnen met het leggen van de betonnen verdiepingsvloer van de nieuwe gymzaal.

Over een paar weken zullen de contouren van het nieuwe pleingebouw al goed te zien zijn…

Klachten over geluidsoverlast
Onlangs ontving de projectleider enkele klachten over geluidsoverlast door het slopen van de betonnen vloer van de voormalige cafetaria. Hoewel de aannemer er alles aan doet om overlast van de bouwwerkzaamheden zoveel mogelijk te beperken, is enige overlast bij een complex bouwproces helaas niet helemaal te voorkomen. Wél wordt bij klachten vanzelfsprekend bekeken of het werk toch op een andere manier of op een ander tijdstip kan worden uitgevoerd. Lukt dit niet (helemaal), dan vragen we hiervoor om uw begrip.