Eind oktober hebben binnen het winkelcentrum enkele belangrijke verschuivingen plaatsgevonden. Slagerij Antens en modewinkel Josha verhuisden naar hun nieuwe plekje aan het grote binnenplein, terwijl Peet’s Bloemenshop tijdelijk is gehuisvest in een leegstaande winkelunit tegenover de PLUS supermarkt.

Antens – slager traiteur sinds 1989
Wie voor het eerst de fonkelnieuwe winkel van slagerij Antens binnenloopt, moet niet verbaasd zijn als zijn of haar mond even openvalt van verbazing… wát een mooie winkel. Niels en Simone Antens hebben dan ook kosten noch moeite gespaard om van hun zaak een pareltje te maken. In alles straalt de winkel – die bijna tweemaal zo groot is geworden – kwaliteit, sfeer en beleving uit. De ondernemers hebben de verhuizing aangegrepen om het assortiment flink te verbreden, met onder meer heerlijke salades, nóg meer kant-en-klare maaltijden. Als klant mag je nu bovendien lekker zélf grasduinen door het aanbod en pakken wat je lekker vindt.

Josha women + accessoires – klaar voor de toekomst
Ook Evelien Martens is met haar damesmodezaak Josha women + accessoires – eindelijk – ‘geland’ op haar definitieve stekje. Op de hoek van de passage en het centrale plein is haar nieuwe zaak echte blikvanger. Dankzij de extra vierkante meters voelt de winkel aangenaam ruim aan, waardoor je als klant echt wordt uitgenodigd om eens op je gemakje door de rekken te snuffelen. De keuze is bovendien ruimer dan ooit!

Peet’s Bloemenshop
Sinds enkele weken is Peet’s Bloemenshop tijdelijk gevestigd naast de zuidelijke entree, recht tegenover de PLUS supermarkt. De zaak is niet te missen, want de buitenpresentatie van bloemen en planten is even uitbundig als altijd. Rond half januari 2023 hopen Jeroen van Dorsten en zijn team terug te verhuizen naar hun vertrouwde plekje in de zijpassage, maar dan wél in een complete vernieuwde én grotere winkel.

Wordt verwacht… Kruidvat
Intussen wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe winkels aan de passage en dat gaat behoorlijk snel. Zó snel zelfs, dat de nieuwe Kruidvat al op vrijdag 25 november a.s. verwacht de deuren te kunnen openen. Da’s dus nog maar een paar weken aftellen…

Bouwwerkzaamheden
Door de verhuizingen van de slager, de modezaak en de bloemenwinkel kon enkele weken geleden de complete winkelpui vanaf de snackbar tot de zij-entree bij Gall & Gall leeg aan de aannemer worden opgeleverd. Die is dan ook hard aan het werk om ook hier een paar fraaie nieuwe winkels van te maken…