De bouw van de nieuwe winkelunits aan de zuidelijke passage is inmiddels in de afrondende fase beland. Naar verwachting zullen de nieuwe winkels half oktober a.s. worden opgeleverd. En dát betekent letterlijk ‘werk aan de winkel’ voor een aantal ondernemers, want het is de bedoeling dat de nieuwe winkels nog voor de feestdagen eind dit jaar hun deuren zullen openen. Hoog tijd om even op een rij te zetten wat er de komende maanden zoal gaat veranderen…

Josha women + accessoires
Om plaats te maken voor nieuwbouw moest damesmodezaak Josha women + accessoires vorig jaar tijdelijk haar intrek nemen in een leegstaande winkelunit tegenover Gall & Gall. Binnenkort verhuist Josha echter naar een prachtige nieuwe winkelunit op de hoek van de zuidelijke passage en het centrale plein. Tolbergcentrum 146 is een regelrechte toplocatie, met een royale etalage die je niet kunt missen als je vanaf de kant van Albert Heijn het winkelcentrum binnenkomt.

Slagerij Antens
Bij slagerij Antens draait alles om kwaliteit, gemak en beleving. Met die kwaliteit zit het al tientallen jaren goed. Maar om klanten méér gemak en een optimale beleving te bieden, was behoefte aan meer ruimte. Daarom betrekt slagerij Antens binnenkort op het adres Tolbergcentrum 148-150 een nieuwe winkelunit aan het centrale plein die bijna tweemaal zo groot is als de huidige winkel. Met een winkelpui van ruim 13 meter breed beloofd slagerij Antens een échte blikvanger te worden.

Trend Hairstylers
Ruim een jaar geleden vestigde Trend Hairstylers zich op een tijdelijke locatie in het winkelcentrum en inmiddels voelt de kapsalon zich in Tolberg als een vis in het water. Met de aankomende verhuizing naar een ruimere winkelunit schuin aan de overkant (Tolbergcentrum 174d) krijgt Trend eind dit jaar een supermooie kapperszaak waar iedere klant, van jong tot oud, zich thuis zal voelen.

Peet’s Bloemenshop
De populaire bloemenzaak blijft zitten waar hij zit (Tolbergcentrum 130), maar wordt binnenkort wél 40 m² groter. Dat betekent: nóg meer verschillende bloemen, planten en aanverwante producten, maar ook meer werkruimte voor de medewerkers van Peet’s Bloemenshop én een grotere koelruimte.