De afgelopen maanden werd er op sociale media druk gespeculeerd over de vraag welke winkels er in Tolberg bij zouden gaan komen. Daarbij passeerden allerlei winkelformules de revue, met één overduidelijke favoriet: een goede drogist. Goed nieuw: deze wens wordt binnenkort vervuld. Vandaag heeft WP Retail Invest – de eigenaar van het winkelcentrum – namelijk bekendgemaakt dat de landelijke drogisterijketen Kruidvat eind dit jaar een fonkelnieuw filiaal in Tolberg opent.

Met ruim 1.250 winkels en bijna 25.000 medewerkers is Kruidvat de absolute marktleider op de health- & beautymarkt in Nederland en België. Wekelijks komen maar liefst enkele miljoenen consumenten bij Kruidvat ‘over de vloer’. En dat is geen wonder, want Kruidvat biedt een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod van gezondheids-, schoonheids- en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid assortiment aanvullende producten. En dat alles onder het motto: “Steeds verrassend, altijd voordelig!”

De nieuwe Kruidvat wordt gevestigd op het adres Tolbergcentrum 142. Dit is een nieuwe winkelunit in het midden van de zuid-passage (zie plattegrond hieronder), schuin tegenover de hoek van de Plus supermarkt. De winkel krijgt een vloeroppervlak van circa 350 m² en is daarmee iets groter dan het gemiddelde Kruidvat-filiaal.