Op de Facebookpagina van het winkelcentrum verschijnen regelmatig vragen, opmerkingen en suggesties over de mogelijke invulling van de nieuwe winkelruimte. Begrijpelijk, want er komen heel wat vierkante meters bij en dat biedt volop ruimte voor mooie aanvullingen op het bestaande assortiment.

Voordat er nieuwe winkels worden gecontracteerd, geeft de eigenaar van het winkelcentrum echter graag eerst de zittende winkeliers de kans om hun zaak een impuls te geven. Dit heeft onder meer toe geleid dat zowel Cafetaria Tolberg als kantoorvakhandel Blz. Tolberg jl. onlangs naar een prachtige nieuwe winkelunit konden verhuizen.

Kantoorvakhandel Blz. Tolberg heeft sinds mei 2022 een prachtige nieuwe winkel

Daarnaast zullen dit jaar ook Slagerij Antens en Josha women & accessoires een winkelunit in de nieuwbouw gaan betrekken, waardoor De Kaasgraaf de kans krijgt te verhuizen naar een grotere winkelunit. Andere winkeliers, zoals Peet’s Bloemenshop, PLUS Van Gurp en Albert Heijn, krijgen dankzij de verbouwing bovendien de gelegenheid om hun winkels uit te breiden.

Hier komen binnenkort heel wat vierkante meters nieuwe winkelruimte bij, onder meer voor Slagerij Antens en Josha women & accessoires

Na al deze verschuivingen blijft er echter nog voldoende winkelruimte over voor nieuwe formules. De twee verhuurmakelaars zijn dan ook al langere tijd actief aan het zoeken naar passende nieuwe partijen en op de achtergrond worden ook al de nodige gesprekken gevoerd. Maar u kent ongetwijfeld het gezegde: “Een broedende kip moet je niet storen”. En zo is het. Onderhandelingen over huurovereenkomsten vragen dan ook vaak heel wat tijd – en soms ook heel wat geduld. Daarbij komt dat een nieuwe huurder wel écht een aanwinst voor het winkelcentrum moet zijn en niet alleen maar méér van het hetzelfde biedt. Kortom: er wordt hard aan gewerkt, maar we vragen nog even uw geduld! Hopelijk valt er dan snel goed nieuws te melden…