Op Tolbergcentrum 178 – pal naast de ingang van het winkelcentrum – gonst het sinds kort van de bedrijvigheid. De ramen zijn afgeplakt met folie, maar wie door de strategisch aangebrachte kijkgaatjes – in de vorm van brilmonturen – gluurt, zal zien dat er in het winkelpand hard wordt gewerkt aan het interieur van een fonkelnieuwe zaak: Mooi Optiek.

Ondernemer Arnold Kuilman staat middenin het nu nog bijna lege pand en wijst om zich heen. “Daar achterin komt de ruimte voor oogmetingen, hier krijgen we een balie, in het midden plaatsen we de presentatiekasten met monturen en verderop komt ook nog een speelhoek en een koffiecorner.” Die laatste voorzieningen zijn volgens Arnold belangrijk. “We nemen graag de tijd voor onze klanten en geven iedereen persoonlijke aandacht, zodat men zich welkom voelt. Daar hoort natuurlijk een fijne sfeer en een lekker kopje koffie of thee bij.”

Met een beetje fantasie verrijst hier een prachtige nieuwe optiekzaak

Fantasie
Voorlopig moet je nog wel even je fantasie de vrije loop laten, want meer dan een paar wanden staan er nog niet in. De zomermaanden staan voor de nieuwkomer in het winkelcentrum dan ook volop in het teken van verbouwen. “Ik doe het meeste zelf, maar heb samen met mijn vrouw Leonie sinds 2021 ook nog een goedlopende optiekzaak in Bergen op Zoom. Al met al is het dus behoorlijk druk”, vertelt Arnold met een grote glimlach. “Maar ja, het wordt wél mooi en ik heb er echt zin in om hier onze tweede zaak te openen.”

Middensegment
Als zelfstandige opticien richt Mooi Optiek zich nadrukkelijk op het middensegment. “We willen hoogwaardige oogzorg bieden, maar wel voor een acceptabele prijs. Dus: geen kostbare oogmetingen en prijzige monturen, maar toegankelijke service en onderscheidende producten van gerenommeerde merken.

Breed assortiment
Het aanbod van Mooi Optiek omvat onder meer:

  • Oogmetingen voor jong en oud door gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten
  • Brillen voor dames en heren
  • Een brede keuze in brillenglazen, van enkelvoudig tot multifocaal
  • De mooiste en grootste collectie kinderenbrillen in de regio
  • Harde en zachte lenzen met bijbehorende verzorgingsproducten
  • Een uitgebreide collectie zonnebrillen (meer dan 200 modellen)
  • Zwembrillen (ook op sterkte)

Alvast kennismaken?
Kijk dan eens op de presentatiepagina van Mooi Optiek op deze website. Van daaruit kun je ook doorklikken naar de eigen website en de socials (Facebook & Instagram).